НАЗК заявляє, що до його будівлі увірвалися невідомі

НАЗК заявляє, що до його будівлі увірвалися невідомі

Укрінформ
Група невідомих увірвалася до будівлі Національного агентства з питань запобігання корупції і була затримана поліцією.

Про це повідомили у прес-службі НАЗК.

“Сьогодні до приміщення Національного агентства увірвалася група осіб, яка намагалася примусити представників центрального органу виконавчої влади діяти в їхніх інтересах. З метою припинення грубого порушення вимог закону - перешкоджання діяльності органу державної влади, дії осіб були припинені силами Національної поліції”, - йдеться в повідомленні.

Водночас у НАЗК не уточнили деталей інциденту, лише наголосили, що “дії, вчинені сьогодні групою осіб в приміщенні центрального органу виконавчої влади, вважаємо неприпустимими”.

У Нацагентстві також запевнили, що завжди відкриті до співпраці з журналістами та представниками громадських організацій та рухів, однак така співпраця має відбуватись виключно на засадах добросовісного виконання сторонами їх професійних обов'язків з дотриманням вимог законодавства, норм професійної етики.

Читайте також: Бюджет НАЗК на наступний рік становить понад 750 мільйонів

“Особи, які перешкоджатимуть діяльності державного органу влади, – Національного агентства, будуть нести відповідальність, передбачену Кодексом України про адміністративні правопорушення та Кримінальним кодексом”, - підкреслили в НАЗК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-