З’їзд суддів обрав чотирьох нових членів ВРП

З’їзд суддів обрав чотирьох нових членів ВРП

Укрінформ
Делегати XVI позачергового з’їзду суддів України обрали чотирьох членів Вищої ради правосуддя.

Так, 19 грудня з’їзд суддів обрав членами Вищої ради правосуддя Ларису Іванову, Олега Прудивуса та Світлану Шелест, інформують в Управлінні інформації та забезпечення комунікаційної діяльності ВРП.

Зазначається, що за суддю господарського суду Києва Ларису Іванову проголосували 180 делегатів, за голову Запорізького окружного адміністративного суду Олега Прудивуса - 203 , за суддю Шостого апеляційного адміністративного суду Світлану Шелест - 176 голосів.

Новообрані члени Ради склали присягу члена Вищої ради правосуддя.

Як зазначив голова Ради суддів України Олег Ткачук, Прудивус приступає до виконання обов’язків члена ВРП з 20 грудня 2018 року, а Шелест та Іванова приступлять до виконання обов’язків після появи вакантних посад.

Окрім того, як повідомляє кореспондент Укрінформу, 20 грудня XVI позачерговий з’їзд суддів обрав четвертого члена ВРП - суддю Донецького апеляційного суду Наталію Краснощокову. ЇЇ кандидатуру підтримали 173 делегати. На з’їзді вона склала присягу члена ВРП.

Читайте також: ВРП за два роки внесла подання на призначення понад 1200 суддів

Як повідомлялося, XVI позачерговий з’їзд суддів України скликаний відповідно до рішення Ради суддів України від 1 листопада 2018 року для обрання чотирьох членів Вищої ради правосуддя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-