В Укрінформі завершився черговий сезон проекту Youth MediaLab

В Укрінформі завершився черговий сезон проекту Youth MediaLab

Укрінформ
В Укрінформі завершився цьогорічний сезон лекторію від Youth MediaLab.

Захід тривав упродовж жовтня-грудня 2018 року, повідомляє кореспондент видання.

Останню лекцію цього сезону провели генеральний продюсер Українського радіо Дмитро Хоркін та медіаекспертка Ольга Веснянка.

В рамках проекту також з лекціями виступили медіаекспертка Інституту масової інформації Ірина Земляна, голова правління "Громадського радіо" Андрій Куликов, експерти з VoxCheck та інші.

Цього сезону в проекті взяли участь учні спеціалізованої школи №296 з поглибленим вивченням іноземної мови та середньої школи №281 Святошинського району м. Києва.

В рамках заходу учасники розглянули разом з лекторами стандарти медіа та журналістики, фактчекінг, обговорили основи інформаційної безпеки в інтернеті, навчились основам написання постів та статей в соціальних мережах, а також прослухали семінар на тему покращення якості власного шкільного медіа.

Читайте також: Марина Порошенко передала школярам Донеччини 16 тисяч підручників

Youth MediaLab - проект розвитку шкільних медіа та молодіжної медіаграмотності в Україні.

Проект є спільною ініціативою Міністерства інформаційної політики України, Офісу Ради Європи в Україні та Київського молодіжного центру з розвитку шкільних медіа та молодіжної медіаграмотності в Україні.

Youth MediaLab передбачає комплексну реалізацію програм розвитку медіа в навчальних закладах та підтримки талановитої молоді, що прагне розвиватися в медіасфері.

Детальніше про сам проект можна дізнатись за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-