У Секретаріаті Кабміну до свята Миколая влаштували конкурс дитячих малюнків

У Секретаріаті Кабміну до свята Миколая влаштували конкурс дитячих малюнків

Фото
Укрінформ
Напередодні Дня Святого Миколая Держсекретар Кабінету Міністрів Володимир Бондаренко привітав дітей працівників СКМУ, які брали участь у конкурсі дитячих малюнків. 

Про це повідомляє Урядовий портал.

“До конкурсу залучалися хлопчики та дівчатка віком від 2 до 10 років. У вівторок юні таланти вперше побували в стінах Будинку Уряду, де трудяться їхні батьки. І отримали за свою працю – старанно написані «картини» - заслужену солодку винагороду, а також квитки на новорічні вистави”, - йдеться у повідомленні.

У Секретаріаті Кабміну до свята Миколая влаштували конкурс дитячих малюнків/Фото: Урядовий портал

Вручаючи подарунки, Володимир Бондаренко пообіцяв, що всі малюнки будуть розміщені в Будинку Уряду. Державний секретар переконаний: це буде нагадуванням, що робота державних службовців - це робота, в тому числі, для майбутнього дітей.  

Читайте також: Порошенко долучився до акції "Подарунок Святого Миколая" для учасників АТО

«Мені цінні співробітники зі своїми дітьми. Зважаючи, що ми проводимо багато часу на роботі, можна сказати, що ми тут, як родина. І побачити ту справжню родину, яка чекає вдома - це було для мене найголовнішим», - наголосив Володимир Бондаренко. До того ж він зазначив, що спілкування з дітьми завжди приносить радість. 

Захід відбувся в залі засідань Уряду, і діти мали змогу побачити, де приймають рішення урядовці. А на завершення малечу ще й запросили відвідати музей Уряду України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-