НАЗК вчить запобігати корупції - вже доступний онлайн-курс

НАЗК вчить запобігати корупції - вже доступний онлайн-курс

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції за підтримки ПРООН запустили онлайн-курс "Антикорупційні програми органів влади".

Про це повідомляє прес-служба агентства.

"Онлайн-курс пояснить, що таке антикорупційна програма, розповість про корупційні ризики, як виявляти та усувати їх", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цей курс призначений як для працівників уповноважених підрозділів з питань запобігання та виявлення корупції, до безпосередніх обов’язків яких належить розробка антикорупційних програм органів влади, працівників структурних підрозділів органів влади, які залучені до оцінки корупційних ризиків в діяльності органів влади, так і для представників громадськості та експертів, які мають намір взяти участь у процесі оцінки корупційних ризиків у діяльності органів влади.

Читайте також: Бюджет НАЗК на наступний рік становить понад 750 мільйонів

"Курс "Антикорупційні програми органів влади" дуже актуальний на сьогоднішній день, адже кладе початок процесу оцінки корупційних ризиків в діяльності органів влади та підготовки антикорупційної програми на наступний період", - зазначили у НАЗК.

Наразі для ознайомлення вже доступний другий тиждень курсу, пройти навчання можна на платформі Prometheus за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-