В Україні у співпраці з брендом Ukraine NOW пройшов дизайн-батл

В Україні у співпраці з брендом Ukraine NOW пройшов дизайн-батл

Укрінформ
Дизайн-батл 2 Hours Design Battle, що проходить у колаборації з брендом Ukraine NOW, є найкращим амбасадором бренду України.

На цьому наголосила керівник Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів Роксолана Стадник під час битви дизайнерів, повідомляється на Урядовому порталі.

"Побувала на битві дизайнерів. 2 Hours Design Battle – яскравий, креативний проект і супер круто, що проходить у колаборації з Ukraine NOW. В Україні – величезна кількість талановитих, креативних людей, і вони створюють просто неймовірні речі. Вони і їхні роботи є найкращими амбасадорами бренда", - сказала Стадник.

Читайте також: Біденко нагородив переможців дизайн-батлу за промо для бренду Ukraine NOW

Вона висловила вдячність креативному директору студії Vintage, засновнику битви дизайнерів Ользі Шевченко за підтримку бренду Ukraine NOW та віру в те, що "Україна обов’язково стане центром дизайну й креативу".

За словами Шевченко, ідеєю проекту 2 Hours Design Battle є те, щоб "будь-який дизайнер міг заявити про себе світові, показати на що він здатний, що може створювати професійний продукт у стислі терміни".

Як повідомлялося, 26 жовтня у Берліні відбулася офіційна церемонія нагородження бренду Ukraine NOW.

Лого запропонувала українська креативна агенція Вanda, яка стала Агенцією року Red Dot Design Award 2018, а розробка та створення відбувалися в рамках роботи Комісії з питань популяризації України при Міністерстві інформаційної політики, за участю українських та зарубіжних експертів, Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів.

Фото: kmu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-