Денісова знову просить у ФСБ дозволу відвідати полонених моряків

Денісова знову просить у ФСБ дозволу відвідати полонених моряків

Укрінформ
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова повторно звернулася до директора ФСБ Олександра Бортнікова з проханням надати дозвіл для відвідання українських військовополонених моряків.

Про це вона написала у Facebook.

“Я повторно звернулася до директора ФСБ РФ Олександра Бортнікова з проханням надати мені як Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини письмовий дозвіл для відвідання українських військовополонених моряків”, - зазначила омбудсмен.

Денісова додала, що направила звернення і до російського омбудсмена Тетяни Москалькової, щоб вона також посприяла в організації та здійсненні її візиту до українців, які знаходяться в "Лефортово" і "Матросской тишине" в Москві.

Читайте також: Скасування зустрічі Трамп-Путін не вплине на долю українських моряків - Кремль

Як повідомляв Укрінформ,прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса в порт Маріуполь. Вони обстріляли і захопили три українські кораблі в Керченській протоці, на борту яких було 24 моряки.

26 листопада в зв'язку з агресією Росії Верховна Рада України ухвалила закон, яким затвердила указ Президента України про введення в 10 областях воєнного стану строком на 30 днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-