Гройсман домовився з майданівцями про підготовку законів для ветеранів

Гройсман домовився з майданівцями про підготовку законів для ветеранів

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час чергової зустрічі з представниками громадської спілки «Ініціативна група постраждалих/поранених на Майдані» домовився про спільну роботу над законодавчими ініціативами для ветеранів.

Про це повідомляє у п'ятницю Урядовий портал.

Зокрема зазначається, що представники Ініціативної групи подякували урядовцям за активну підтримку майданівців і відзначили, що за два роки сформована ефективна система захисту інтересів громадян.

“За результатами зустрічі, прийнято рішення почати роботу над комплексними законодавчими ініціативами для ветеранів”, - йдеться у повідомленні.

Глава уряду, говорячи про соціальний аспект питань, пов’язаних з ветеранами Революції Гідності та членами їх сімей, зазначив, що всі заплановані грошові виплати їм здійснені. Також від додав, що реалізована більшість соціальних ініціатив в освіті та медичному обслуговуванні.

Читайте також: В Україні запустять мобільні додатки та онлайн-консультації для ветеранів

«Ми також створили Міністерство у справах ветеранів. І його керівник – Ірина Фріз – налаштована побудувати системну роботу Міністерства та діалог з ветеранськими організаціями», - додав Гройсман.

Громадська спілка «Ініціативна група постраждалих/поранених на Майдані» об’єднує людей, які брали активну участь у подіях Революції Гідності, в тому числі членів сімей загиблих під час Революції.

Гройсман зустрівся з представниками Ініціативної групи постраждалих під час Революції Гідності / Фото: Мусієнко Владислав

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-