Польща готова ділитися з Україною досвідом муніципального управління

Польща готова ділитися з Україною досвідом муніципального управління

Укрінформ
Польща хоче ділитися з Україною досвідом у сфері інфраструктурного господарства та міської економіки. 

На цьому наголосив посол Польщі в Україні Ян Пєкло під час польсько-української конференції у Києві, присвяченої міській економіці та територіальному розвитку, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Хотів би сказати про певний досвід Польщі. Тут ідеться про економіку, міську економіку, управління ОСББ, про питання, пов’язані з термомодернізацією, заощадженням електроенергії. Це теми, з якими ми свого часу стикалися, вирішували певні проблеми, і нам вдалося їх вирішити. З огляду на це ми б хотіли поділитися цим своїм досвідом з вами”, - заявив Пєкло.

Він додав, що цей досвід надзвичайно потрібний Україні.

Посол сподівається, що країнам вдасться розробити спільні механізми подальшої співпраці і допомогти реалізації реформ в Україні.

Читайте також: Посол Пєкло бачить прогрес в українсько-польському історичному діалозі

“Я нещодавно розмовляв з віце-прем'єром Геннадієм Зубком, який також висловив своє зацікавлення польським досвідом, якщо ми говоримо про управління ОСББ у сфері інфраструктурного господарства, економіки. Тому, користуючись нагодою, я хотів би вам побажати плідної роботи” – наголосив Пєкло.

У рамках польсько-української конференції у Києві презентують європейські моделі управління муніципальною інфраструктурою та європейський досвід в організації та управлінні комунальними і житловими секторами. Захід проходить під патронатом Посольства Республіки Польща в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-