Державне підприємство

Державне підприємство "Укрвакцина" ліквідують - директор ЦГЗ

Укрінформ
Державне підприємство "Укрвакцина" Міністерства охорони здоров'я України буде ліквідовано.

Про це заявив директор Центру громадського здоров’я Володимир Курпіта на конференції з проблем вакцинації в Україні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Укрвакцини" не буде. Планування буде відбуватися через інформаційну систему та через e-health. Для лікарів не буде інших форм, крім картки пацієнта. Але буде створено додатковий модуль, що дозволить аналізувати ситуацію щодо того, як досягається той чи той рівень вакцинації", - зазначив Курпіта.

За його словами, МОЗ впроваджує довгострокове планування у закупівлях імунобіологічних препаратів з урахуванням залишків.

Державне підприємство "Укрвакцина" створене за наказом Міністерства охорони здоров'я від 02.06.1993 р. № 126 з метою централізованого забезпечення постачання імунобіологічних препаратів. За наказом МОЗ України ДП "Укрвакцина" у 2009 включене до Переліку одержувачів бюджетних коштів, розпорядників бюджетних коштів та бюджетних програм, що передбачають централізовану закупівлю товарів, робіт, послуг.

Читайте також: Співробітників МОЗ викликають на допити у справі про закупівлі ліків для дітей

На базі медпрепаратів ДП "Укрвакцина" у м. Обухів Київської області обладнано 13 холодильних камер загальною площею близько 500 кв. м для зберігання імунобіологічних препаратів та медичних препаратів в умовах холодового режиму.

Підприємство здійснює доставлення медичних препаратів усім лікувально-профілактичним, санітарно- епідеміологічним, науково-дослідним закладам системи МОЗ України до усіх регіонів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-