Іноземець з підробленим паспортом намагався вилетіти з “Борисполя” до Лондона

Іноземець з підробленим паспортом намагався вилетіти з “Борисполя” до Лондона

Укрінформ
Прикордонники виявили у столичному аеропорту “Бориспіль” громадянина Ізраїлю, який намагався потрапити до Лондона за підробленим паспортом.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Іноземця, який намагався відлетіти до Лондона за підробленим паспортом, виявили співробітники Держприкордонслужби у пункті пропуску «Бориспіль». Під час прикордонного контролю прикордонники відразу помітили заміну у паспорті сторінок з установчими даними, тому особі було відмовлено у перетині кордону. Крім того, під час перевірки з’ясувалося, що іноземець при собі мав справжній закордонний паспорт, однак термін його дії закінчився", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цій особі відмовлено у пропуску через держкордон та складено протокол про адмінправопорушення за ст. 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП).

Читайте також: Прикордонники підтвердили, що "завернули" донецького священника

Уточнюється, що до Нацполіції було направлено повідомлення за можливими ознаками злочину, передбаченого ст. 358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

Для встановлення деталей правопорушення та подальшого правового рішення іноземця передали співробітникам Нацполіції.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-