Шахраї вимагали хабара за продаж державного теплохода - Луценко

Шахраї вимагали хабара за продаж державного теплохода - Луценко

Фото
Укрінформ
В Ізмаїлі на Одещині правоохоронці затримали на хабарі у $100 тисяч радника ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» і представника Першої Української міжрегіональної товарної біржі.

Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко на своїй сторінці у Faсebook

"Радник гендиректора ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» та представник Першої Українська міжрегіональної товарної біржі в результаті махінацій занизили на 30% ціну морського судна - теплохода «Николай Савицкий», 1988 року випуску, м. Корнойбург, Австрія, яке належить державі", - повідомив Луценко.

Зазначені зловмисники запропонували громадянину Н. придбати судно «Николай Савицкий» шляхом викупу без проведення аукціону, за зниженою вартістю, за умови передачі їм неправомірної вигоди у сумі 260 тисяч доларів.

Читайте також: Луценко розповів, якою може бути відповідь держави на "будівельні війни"

Після отримання частини грошових коштів у розмірі 100 тисяч доларів їх було затримано на «гарячому», додав  Луценко.

ПрАТ "Українське Дунайське пароплавство" - національний перевізник вантажів і пасажирів у Дунайському басейні. Компанія здійснює близько 25% транспортних перевезень Дунаєм. На балансі компанії - шість морських суден-суховантажів, один танкер і декілька сотень самохідних і несамохідних річкових суден.

Фото: Юрій Луценко, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-