Московський ізолятор затримує листи пораненим українським морякам

Московський ізолятор затримує листи пораненим українським морякам

Укрінформ
У слідчому ізоляторі "Матросская тишина" затримали листи від батьків трьом пораненим українським морякам.

Про це у Facebook повідомила фотожурналіст і громадська активістка Вікторія Івлєва, оприлюднивши відповідь системи ФСВП-лист.

"Адміністрація СІЗО-1 "Матросская тишина" сповіщає вас, що вручення листа № Одержувачеві затримується у зв'язку із слідчими діями або з причин, пов'язаних із внутрішнім розпорядком установи. Лист буде отриманий найближчим часом, щойно з'явиться така можливість, про що ви отримаєте повідомлення", - йдеться в типовій відповіді.

Івлєва уточнила, що "ось такі три однакові відповіді ми отримали сьогодні про листи від батьків, відправлені позавчора через систему електронних листів ФСВП-лист у "Матросскую тишину".

Як повідомлялося, 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації вчинили агресивні дії проти українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь. Російські спецпризначенці обстріляли і захопили три українські кораблі в Керченській протоці і 24 моряків.

Читайте також: Захоплення моряків: ЄСПЛ застосував невідкладні заходи у новій справі України проти РФ

Підконтрольні Росії "суди" в окупованому Криму заарештували на два місяці всіх затриманих українських моряків.

Нині 21 український військовий знаходиться в московському СІЗО "Лефортово", ще троє поранених - Андрій Артеменко, Василь Сорока і Андрій Ейдер - також у Москві, у медчастині ізолятора "Матросская тишина".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-