Суд відправив політтехнолога Петрова під домашній арешт

Суд відправив політтехнолога Петрова під домашній арешт

Укрінформ
Печерський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту для політтехнолога Володимира Петрова.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив адвокат Петрова Юрій Іващенко.

"Суд розглянув клопотання (щодо обрання запобіжного заходу Петрову у вигляді арешту із альтернативою застави у 48 мільйонів - ред.). У задоволенні клопотання прокурорів суд відмовив, однак застосував (до Петрова - ред.) цілодобовий домашній арешт строком на 60 днів", - сказав Іващенко.

Як повідомлялося, головна військова прокуратура повідомила про підозру політтехнологу Володимиру Петрову і блогеру Олександру Барабошку у справі, порушеній за фактом втручання у життя працівника правоохоронного органу, після скандалу зі студенткою Наталією Бурейко, яка звинуватила у сексуальних домаганнях високопосадовця Нацполіції. Обидва підозрювані були затримані 29 листопада.

Читайте також: Політтехнолога Володимира Петрова затримали у справі студентки Бурейко

Правоохоронці вважають, що Петров був організатором інформаційної кампанії, спрямованої проти заступника начальника відділу Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченка.

Водночас блогеру Барабошку повідомили про підозру у порушенні ст. 368 (одержання хабара), ст. 162 (порушення недоторканності житла), ст. 182. (порушення недоторканності приватного життя), ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-