Справа про домагання: запобіжний захід блогеру обиратимуть у закритому режимі

Справа про домагання: запобіжний захід блогеру обиратимуть у закритому режимі

Укрінформ
Печерський райсуд столиці обиратиме запобіжний захід блогеру Барабошку в закритому режимі.

Відповідне рішення ухвалив слідчий суддя Олег Білоцерківець, задовольнивши клопотання прокурорів Головної військової прокуратури, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Клопотання прокурора про проведення розгляду провадження у закритому режимі задовольнити",- оголосив суддя.

Білоцерківець додав, що ухвалив дане рішення, аби запобігти розголошенню відомостей про особисте сімейне життя, а також обставини, що можуть принижувати гідність особи.

"Окрім цього, у даному кримінальному провадженні застосовані заходи безпеки відносно свідків",- сказав суддя.

Читайте також: Секс-скандал зі студенткою: про підозру повідомили політтехнологу і блогеру

Як повідомляв Укрінформ, Головна військова прокуратура повідомила про підозру політтехнологу Володимиру Петрову і блогеру Олександру Барабошку у справі, порушеній за фактом втручання у життя працівника правоохоронного органу.

Обидва були затримані 29 листопада у справі студентки Наталії Бурейко, яка звинуватила у сексуальних домаганнях високопосадовця Нацполіції.

Правоохоронці вважають, що Петров був організатором інформаційної кампанії, спрямованої проти заступника начальника відділу Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченка.

Водночас блогеру Барабошку повідомили про підозру у порушенні ст. 368 (одержання хабара), ст. 162 (порушення недоторканності житла), ст. 182. (порушення недоторканності приватного життя), ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) ККУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-