Установи та заклади культури працюють у штатному режимі

Установи та заклади культури працюють у штатному режимі

Воєнний стан
Укрінформ
У Міністерстві культури України заявляють, що усі установи, організації  та заклади культури на час дії воєнного стану функціонують у штатному режимі.

Про це йдеться в оприлюденій у четвер заяві Мінкульту.

"На термін дії воєнного стану всі установи, організації  та заклади культури, — в тому числі підпорядковані Міністерству культури України, — функціонують в штатному режимі", - зазначається у повідомленні.

У Міністерстві наголосили, що заплановані культурно-мистецькі, гастрольні та інші заходи в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Луганській, Донецькій, Сумській, Харківській, Чернігівській, Вінницькій областях не скасовуються.   

Водночас, зауважили у відомстві, якщо з боку Служби безпеки України або правоохоронних органів надійде інформація про серйозну загрозу для громадян, можуть застосовуватися обмеження, посилення заходів безпеки аж до скасування культурно-мистецьких заходів.

Мінкульт оперативно повідомлятиме про такі ситуації.

Як повідомляв Укрінформ, прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь. Спецпризначенці Росії обстріляли і захопили три українські кораблі у Керченській протоці та 24 моряки.

Читайте також: На Сумщині розробили «дорожню карту» дій у зв'язку з воєнним станом

Верховна Рада 26 листопада ухвалила закон "Про затвердження указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у 10 областях у зв'язку з агресією Росії в Азовському морі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-