Суд знову переніс розгляд скарги Охендовського

Суд знову переніс розгляд скарги Охендовського

Оновлено
Укрінформ
Печерський райсуд Києва переніс на 21 січня 2019 року розгляд скарги екс-очільника ЦВК Михайла Охендовського на постанову прокурора САП про призупинення слідства у справі.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив прокурор САП Віталій Кравець.

"Слідчий суддя за цією скаргою уже раніше, у жовтні, постановив дочекатись результатів вирішення Київським апеляційним судом нашої скарги на ухвалу слідчого судді Печерського суду, якою нас зобов'язали прийняти рішення в цій справі. Оскільки розгляд апеляції вкотре не відбувся і його перенесли на 18 грудня, то сьогодні ми просили слідчого суддю Печерського суду, щоб він був послідовним і дочекався рішення апеляції. У зв'язку з цим він переніс це засідання на 21 січня наступного року, на п'яту вечора", - сказав Кравець.

Як повідомлялося, у квітні 2017 року Національне антикорупційне бюро направило до САП оновлену підозру Охендовському, якому інкримінують отримання грошей із "чорної каси" Партії регіонів.

9 червня 2017 року САП повідомила про тимчасове призупинення розслідування у справі Охендовського. У САП обіцяли поновити розслідування після виконання запитів відомства про міжнародно-правову допомогу.

Читайте також: Суд знову переніс розгляд скарги Охендовського на призупинення слідства

3 квітня 2018 року Солом'янський райсуд Києва скасував постанову керівника САП Назара Холодницького про призупинення розслідування у справі щодо Михайла Охендовського.

24 квітня за рішенням Солом’янського райсуду САП поновила слідство у справі Охендовського.

25 квітня САП знову зупинила слідство у цій справі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-