У Києві презентували книгу про агресію Росії проти України

У Києві презентували книгу про агресію Росії проти України

Фото
Укрінформ
В Укрінформі презентовано книгу  про агресію Росії проти України «The Use of Force against Ukraine and International Law» («Застосування сили проти України і міжнародне право»), надруковану міжнародним видавництвом Springer у вересні цього року.

На презентації були присутні редактор книги, юрист-міжнародник і голова Конгресу українців Естонії Євген Цибуленко та заступник голови Конгресу українців Естонії Віра Коник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

У книзі подано експертні думки про застосування права під час війни і післявоєнне право з проекцією на нинішню збройну агресію Росії проти України.

Книга написана командою міжнародних юристів з Європи, Азії, Африки та Карибського басейну. Вона вимальовує транснаціональні перспективи щодо цієї агресії та пропонує уроки, які інші держави могли б узяти з неї.

У презентованому виданні проаналізовано воєнні дії на території України з 2014 року.

Книга буде цікавою, насамперед, працівникам міжнародного права, які працюють у національних міністерствах: оборони, юстиції та закордонних справ, а також у парламентах, корисною юристам міжнародних організацій, а також національним та міжнародним суддям, які займаються питаннями міжнародного публічного права, міжнародного гуманітарного права та кримінальної справи. 

Читайте також: У Києві презентували серію книжок кримськотатарської прози українською мовою

Редактором книги є також, окрім професора права на юридичному факультеті Таллінського технологічного університету в Таллінні (Естонія) Євгена Цибуленка, асистент кафедри міжнародного і кримінального права на юридичному факультеті Університету ім. Кімзепу в Алмати (Казахстан) Сергій Саяпін. 

Springer є міжнародною видавничою компанією, що видає книги, електронні книги, і рецензовані журнали на наукову, технологічну і медичну тематику, а також розміщає у себе велику кількість наукових баз даних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-