У поїзді Одеса-Запоріжжя діти отруїлись димом від титану

У поїзді Одеса-Запоріжжя діти отруїлись димом від титану

Укрінформ
Поліція відкрила кримінальне провадження у зв'язку зі зверненням за медичною допомогою дітей, які їхали в пасажирському потязі Одеса-Запоріжжя та постраждали від викиду диму під час розпалювання титану.

Про це повідомляє ГУНП в Запорізькій області.

«У пасажирському потягу сполученням «Одеса-Запоріжжя» їхали група із 28 дітей та 5 дорослих. Під час розпалювання титану топочним матеріалом у вагоні стався раптовий короткочасний викид диму (ефект зворотної тяги). Пасажири почули запах диму та поскаржились, їм було запропоновано перейти на вільні місця в інші вагони потягу. На станції Запоріжжя було прийнято рішення викликати швидку медичну допомогу», - йдеться у повідомлені.

Читайте також: У столиці зростає кількість хворих на грип та ГРВІ - за тиждень майже тисяча

Як повідомив кореспонденту Укрінформу голова незалежної профспілки лікарів швидкої допомоги Анатолій Сидоренко, медики отримали виклик о 5.25. Телефонували з медичного пункту залізничного вокзалу.

«На місце виїхали три бригади: дитяча реанімація та дві педіатричні бригади. За допомогою до медиків звернулося 13 чоловік, двох дітей було направлено до дитячої лікарні №5», - сказав Сидоренко.

Читайте також: В окупованій Керчі отруїлися 14 ліцеїстів

Наразі життю та здоров’ю неповнолітніх нічого не загрожує.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-