Бабін закликає ЗМІ не відтворювати російську пропаганду

Бабін закликає ЗМІ не відтворювати російську пропаганду

Укрінформ
Постійний Представник Президента України в АРК Борис Бабін закликав українські ЗМІ не відтворювати тези російської пропаганди щодо України.

Відповідне звернення Бабін оприлюднив у вівторок на своїй сторінці у Facebook.

"Учергове нагадую українським медіа — відтворення російської пропаганди щодо ескалації агресії РФ у будь-якій формі є найгіршим, що ви можете зробити. Як щодо долі наших військовополонених, так і в умовах воєнного стану взагалі", — зазначив Бабін.

Він також перепостив допис користувача Богдана Яременка, який закликає: "Не коментуйте, не перепощуйте відео з допитами і не засуджуйте полонених українських моряків. Будьте людьми і патріотами".

Читайте також: Росія відкриває третій фронт війни проти України – EU Observer

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада 2018 року прикордонні кораблі Російської Федерації вчинили агресивні дії проти трьох українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса в порт Маріуполь Азовського моря. Після цього спецпризначенці Росії обстріляли та захопили у Керченській протоці українські рейдовий буксир "Яни Капу", малі броньовані артилерійські катери "Бердянськ" і "Нікополь". На захоплених кораблях перебували 23 моряки, шістьох із них поранено.

Росія оголосила про намір судити затриманих українських моряків за нібито незаконний перетин державного кордону.

Верховна Рада України 26 листопада 2018 року ухвалила закон "Про затвердження указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у 10 областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-