У Бабіна перевіряють інформацію про місце й умови перебування українських моряків

У Бабіна перевіряють інформацію про місце й умови перебування українських моряків

Укрінформ
Інформація про точне місце та умови перебування українських військових, захоплених вчора збройними силами Російської Федерації, наразі перевіряється.

Про це повідомив у понеділок на своїй сторінці у Facebook постійний представник Президента України в Автономній Республіці Крим Борис Бабін.

"Хотів би уточнити, що інформація про точне місце та умови перебування військовополонених, захоплених вчора агресором, перевіряється", - повідомив Бабін.

Він також зазначив, що "трансляція пропаганди РФ у цьому - не кращий шлях".

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада російські судна обстріляли українські кораблі в районі Керченської протоки. За останніми даними, шестеро українських моряків отримали поранення. Три кораблі українських ВМС та понад 20 моряків захоплені російськими спецпризначенцями.

Читайте також: Для сімей моряків, захоплених росіянами на Азові, відкрили телефон довіри

У понеділок уповноважена з прав людини в Росії Тетяна Москалькова заявила, що троє поранених українських моряків із захоплених Росією в районі Керченської протоки суден перебувають у першій Керченській лікарні в анексованому Криму, а інші члени екіпажу перебувають у слідчого на опитуванні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-