Павло Гриб не отримує ніякої кореспонденції — батько

Павло Гриб не отримує ніякої кореспонденції — батько

Укрінформ
Український політв'язень Павло Гриб не отримує у РФ ніякої кореспонденції.

Про це у Facebook написав його батько Ігор Гриб.

"Сьогодні, 23 листопада, пройшло чергове судове засідання. Відбувся допит свідка сторони звинувачення. Практично все засідання проходило в закритому режимі. Наступні судові засідання 29 і 30 листопада 2018 року. Павло знову не отримує ніякої кореспонденції", - написав Ігор Гриб.

Водночас він закликав писати Павлу листи. "Та писати йому все одно дуже потрібно. Підтримка життєво необхідна. Листи мають дійти. Підтримайте Павла", - написав батько.

Він додав, що листи можна відправляти за адресою: 344082, РОСТОВСКАЯ ОБЛ, г. РОСТОВ-НА-ДОНУ, ул. БОЛЬШАЯ САДОВАЯ, 31

ФКУ "СИЗО-4 ФСИН РОССИИ".

Як повідомлялося, Павло Гриб зник 24 серпня 2017 року у Білорусі, куди поїхав на зустріч із дівчиною, з якою спілкувався в соцмережах.

У вересні стало відомо, що він перебуває у слідчому ізоляторі міста Краснодар (РФ), йому висунуто обвинувачення у тероризмі. Тоді ж його адвокат заявила, що Павла викрали працівники ФСБ.

23 липня суд зупинив розгляд справи Гриба після того, як з’ясувалося, що обвинувачення грунтувалися на статті Кримінального кодексу, якої не існувало під час інкримінованого злочину. Прокуратура повернула справу до суду у жовтні після виправлення того, що російські ЗМІ назвали "процесуальною помилкою".

Читайте також: Матері Павла Гриба дозволили друге за 15 місяців побачення

7 листопада Північно-Кавказький окружний військовий суд продовжив ще на 6 місяців тримання під вартою для Павла Гриба.

9 листопада стало відомо, що Генеральна прокуратура України склала повідомлення про підозру російському слідчому, який висунув незаконне обвинувачення Павлові Грибу.

За словами родичів хлопця, у Павла Гриба портальна гіпертензія — синдром підвищеного тиску в системі ворітної вени, який супроводжується збільшенням селезінки, варикозним розширенням вен стравоходу й шлунка, асцитом, печінковою недостатністю, і він мусить постійно приймати підтримувальні препарати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-