Укрінформ офіційно запустив японську версію сайту

Укрінформ офіційно запустив японську версію сайту

Фото
Укрінформ
У четвер, 22 листопада, на зустрічі з послом Японії в Україні Шігекі Сумі, міністр інформполітики України Юрій Стець і гендиректор Укрінформу Олександр Харченко оголосили про офіційний запуск японської версії сайту Укрінформу.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики.

«Мета зустрічі - підбиття підсумків двосторонньої співпраці за рік та офіційний запуск япономовної версії сайту державного інформаційного агентства «Укрінформ», - йдеться у повідомленні.

Міністр інформаційної політики підкреслив важливість того, що нову версію веде громадянин Японії, якого рекомендувало Посольство Японії в Україні. У свою чергу, посол Шігекі Сумі поділився своїми очікуваннями.

«Це дуже хороша новина для Посольства Японії. Це скоротить відстань між країнами, а також забезпечить доступ Японії до достовірної інформації з України», - наголосив він.

Харченко наголосив, що йому особливо приємно розпочинати нове століття агентства з відкриттям японської версії сайту.

Читайте також: Японці зможуть обирати, з якого віку йти на пенсію

Участь у зустрічі також взяли голова Державного комітету з телебачення та радіомовлення Олег Наливайко, державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко, радник міністра з питань міжнародної комунікації Марина Соботюк та редактор японської версії сайту Укрінформу Такаші Хірано.

Японська версія сайту Укрінформу доступна за посиланням.

Фото: mip.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-