Рева каже, що 55 мільярдів на субсидії має вистачити

Рева каже, що 55 мільярдів на субсидії має вистачити

Укрінформ
Міністр соціальної політики України Андрій Рева заявив, що, на думку очолюваного ним відомства, 55 млрд грн, закладених у проекті державного бюджету на 2019 рік на фінансування програми житлових субсидії, має вистачити.

Про це він сказав журналістам у кулуарах Кабінету міністрів у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На думку Міністерства соціальної політики, цих коштів має вистачити. У бюджеті передбачено розділення програми субсидії на дві: одна та, яка класична і яка зараз ведеться через субвенції місцевих бюджетів - туди передбачено 35 млрд грн; і на програму монетизації, або виплати субсидії в грошовій формі передбачено 20 млрд. Ми цю програму запускаємо з першого січня 2019 року», - зазначив Рева, відповідаючи на запитання, чи змінилася сума коштів у проекті держбюджету на 2019 рік та чи вистачить закладених коштів.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Рева зазначив, що на фінансування програми житлових субсидій у державному бюджеті на 2019 рік закладено 55 мільярдів гривень.

Читайте також: Рева пояснив, для чого потрібно декларування доходів заробітчан

Депутати 18 жовтня ухвалили в першому читанні законопроект про державний бюджет на 2019 рік. За ухвалення відповідного законопроекту №9000 проголосувало 240 депутатів за мінімально необхідних 226.

19 листопада Голова Верховної Ради Андрій Парубій запропонував у четвер, 22 листопада, розпочати розгляд проекту державного бюджету на 2019 рік у другому читанні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-