НАЗК подовжило перевірку декларації Сюмар

НАЗК подовжило перевірку декларації Сюмар

Укрінформ
НАЗК прийняло рішення про подовження строку повної перевірки декларацій народного депутата України Вікторії Сюмар та ще трьох суддів.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Національне агентство прийняло рішення про подовження на додаткові 30 календарних днів строку повної перевірки декларацій, які були подані: Бандурою Іваном Степановичем, суддею Святошинського районного суду м. Києва, Голяшкіним Олегом Володимировичем, суддею Вищого адміністративного суду України, Сюмар Вікторією Петрівною, народним депутатом України VIII скликання, Чванкіним Сергієм Анатолійовичем, суддею, головою Київського районного суду міста Одеси", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: НАЗК внесло приписи голові Держпраці та керівнику Миколаївської ОДА

У Національному агентстві також нагадали, що проведення повних перевірок розпочинається за інформацією, яка була отримана від фізичних чи юридичних осіб, державних органів влади в листах, зверненнях чи скаргах, "у яких були наведені факти про можливе відображення у декларації недостовірних відомостей", котрі стосувались конкретного суб’єкта декларування та містили фактичні дані або твердження, що можуть бути перевірені, та на підставі статті 50 ЗУ "Про запобігання корупції".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-