Рада зекономила на реставрації купола майже мільйон

Рада зекономила на реставрації купола майже мільйон

Фото
Укрінформ
Верховна Рада завершила реставрацію купола над сесійною залою і витратила на ремонтні роботи 6,7 млн із 7,5 запланованих на це мільйонів гривень.

Про це повідомив Укрінформу перший заступник керівника апарату Верховної Ради - керуючий справами Петро Боднар.

"Так, усі роботи завершені і буквально на минулому тижні мною були підписані необхідні документи із завершення виконання робіт і перерахунку коштів", - сказав Боднар.

Водночас самі роботи були завершені 30 жовтня, наголошується в повідомленні прес-служби апарату парламенту

"Результатом цього стало дострокове завершення усіх робіт - 30 жовтня ремонт купола адміністративного приміщення Верховної Ради повністю завершився. Крім того, було зекономлено значну частину державних коштів - витрачено 6,7 млн грн із запланованих 7,5 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у 2017 році ТОВ "Український інститут сталевих конструкцій імені В. М. Шимановського" розробив проектно-кошторисну документацію, на підставі якої у травні-червні 2018 року провели тендер. Підрядником реконструкції було обрано будівельно-реставраційну фірму "Відродження" та укладено відповідний договір, за яким загальна ціна договору становила 7,5 млн грн, терміни виконання роботи - не пізніше 10 грудня 2018 року.

Читайте також: У Раді ремонтують люстру вагою майже три тонни

Боднар також зауважив, що під час виконання робіт депутати мали змогу ознайомитися із їх ходом і пересвідчитися в надійності конструкцій.

Фото С.Ковальчука та І.Кармелюк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-