Прикарпаття долучилося до проекту

Прикарпаття долучилося до проекту "Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації"

Укрінформ
В Івано-Франківську Марина Порошенко разом з головою облдержадміністрації Олегом Гончаруком підписала Меморандум про співпрацю в проекті "Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації".

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської облдержадміністрації.

«У ході візиту Марина Порошенко та голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук підписали Меморандум про долучення області до всеукраїнського проекту Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації», який реалізується у співпраці з Міністерством освіти і науки України», – повідомляє прес-служба ОДА.

За їхньою інформацією, Марина Порошенко передала голові ОДА типові проекти Медіатеки та Ресурсної кімнати, які включені до стандартів «Нової української школи». Їх мають намір реалізувати в рамках проекту в Івано-Франківській області.

На Прикарпатті проживає 7 тисяч дітей з особливими потребами. Наразі в області працюють 234 інклюзивних загальноосвітні навчальні заклади, у яких навчається 398 дітей з особливими освітніми потребами.

Читайте також: 12 тисяч дітей з особливими потребами сіли за “звичайні парти” - Марина Порошенко

Як повідомлялося, Марина Порошенко сьогодні з робочою поїздкою перебувала в Івано-Франківську. Вона відвідала загальноосвітню школу №1 та завітала на фестиваль «Край.Ка Дизайн», на якому місцеві художниці представили унікальні сукні та костюми з етнічними мотивами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-