Армійського “душпастиря” спіймали на хабарі - Матіос

Армійського “душпастиря” спіймали на хабарі - Матіос

Фото
Укрінформ
На хабарі затримали начальника управління морально-психологічного забезпечення підготовки та застосування військ - заступника начальника Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

"7 листопада 2018 року військові прокурори Київського гарнізону спільно зі співробітниками "К" СБУ у м.Києві затримали за отримання хабара полковника Г., який займає посаду начальника управління морально-психологічного забезпечення підготовки та застосування військ (сил) - заступника начальника Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України, яке підпорядковане безпосередньо Генеральному штабу Збройних Сил України", - написав він.

Матіос зазначив, що "душпастир" військових вимагав та одержав 1000 доларів за вплив на прийняття рішення відповідними військовими службовими особами щодо переміщення військовослужбовця з однієї військової частини до іншої.

Читайте також: Справа підозрюваного у хабарництві одеського депутата Бабенка пішла до суду

"Які "морально-психологічні" кадри - такі й сумні "здобутки" в протидії ПТСР та психологічних проблем серед наших військових", - прокоментував головний військовий прокурор.

Фото: facebook.com/MatiosAnatolii/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-