Джапарова домовлятиметься про співробітництво UA|TV з кувейтським мовником

Джапарова домовлятиметься про співробітництво UA|TV з кувейтським мовником

Фото
Укрінформ
Еміне Джапарова, яка у складі делегації перебуває з візитом у Державі Кувейт, планує провести низку зустрічей та домовитися про налагодження прямого співробітництва між телеканалом UA|TV та місцевим державним мовником.

Про це вона написала у Facebook.

“Зі свого боку планую обговорити з кувейтськими візаві питання налагодження прямого співробітництва між державними мовниками — з боку України таким мовником є телеканал UA|TV, який має арабську редакцію”, — зазначила перший заступник міністра інформполітики України.

За словами Джапарової, до напрямів такого партнерства належать спільне виробництво аудіовізуальних матеріалів, прямий обмін новинним контентом, обмін досвідом з виробництва такого контенту та реалізація тренувальних програм для журналістів і працівників сфери медіа.

“Також буде обговорене питання щодо можливості взаємного включення у ретрансляцію державних міжнародних мовників у готелях та мережах провайдерів послуг телебачення на своїх територіях”, — додала перший заступник міністра.

Джапарова також зазначила, що українська делегація домовлятиметься під час візиту про поглиблення співпраці двох країн у кількох сферах. Йдеться про економічне, технічне та торговельне співробітництво. У порядку денному — 13 пунктів, які являють собою спільно визначені пріоритетні сфери, зокрема співробітництво в інформаційній галузі.

“Результатом роботи стане досягнення конкретних домовленостей щодо подальших шляхів розвитку співробітництва України з Державою Кувейт, поглиблення двостороннього торговельно-економічного співробітництва, що буде викладено у заключному протоколі засідання. Очікується підписання низки угод”, — зазначила Джапарова.

Читайте також: Суспільне мовлення є тестом для демократії - Джапарова

У складі делегації — представники Міністерства економічного розвитку, Міносвіти, Мінсоцполітики, Мінінформполітики, МЗС, а також Мінмолодьспорту. Очолив її віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

Фото: www.facebook.com/edzhaparova

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-