ВС продовжить розгляд касації Подольського на вирок Пукачу

ВС продовжить розгляд касації Подольського на вирок Пукачу

Укрінформ
Касаційний кримінальний суд Верховного Суду 14 листопада продовжить розгляд справи за касаційними скаргами на рішення судів щодо вироку колишньому генералу МВС Олексію Пукачу, засудженому на довічне ув'язнення за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Про це журналістам сказала адвокат потерпілого громадського діяча Олексія Подольського Тетяна Костіна, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"14 листопада о 10:00 у Верховному Суді - це Касаційний кримінальний суд, суддя-доповідач Головицький - буде відбуватися продовження касаційного розгляду за касаційною скаргою потерпілого у цій справі Подольського, а також є там касаційні скарги Пукача і його захисника", - уточнила Костіна.

Як повідомлялося, 29 січня 2013 року Печерський райсуд Києва засудив Пукача до довічного позбавлення волі, визнавши його винним у вбивстві Георгія Гонгадзе. Апеляційний суд залишив у силі вирок.

Читайте також: На причетність до вбивства Гонгадзе перевіряють усіх топ-посадовців того часу - Мін’юст

Журналіст Олексій Подольський також проходив у справі Гонгадзе як потерпілий. У 2000 році його викрали, вивезли до лісу поблизу міста Прилуки й побили. Серед організаторів і виконавців викрадення був Олексій Пукач, на той час — полковник міліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-