У МОН закликали освітні заклади долучитися до Всесвітнього Дня Гідності

У МОН закликали освітні заклади долучитися до Всесвітнього Дня Гідності

Укрінформ
Україна цьогоріч вчетверте долучиться до Всесвітнього Дня Гідності, у якому за 3 роки вже взяли участь понад 50 тис осіб із 500 закладів освіти.

Захід відбувається за підтримки команди спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine та під патронатом Міністерства освіти і науки України, повідомляє прес-служба відомства.

«Ми маємо навчитися з повагою та обережністю ставитися до гідності кожної людини, а також навчати цьому наших дітей. Це масштабне завдання, яке не здатне виконати одна якась організація чи особа — для цього потрібна синергія багатьох людей. Саме тому ми закликаємо заклади приєднатися до проведення Всесвітнього Дня Гідності та самим стати частинкою тих змін, які ми прагнемо для нашої країни», — зазначила міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

У міністерстві повідомили, що провести урок Гідності в закладі освіти може кожен — адміністрація шкіл, вишів, педагоги, волонтери. Подію можна організувати у будь-який день символічного проміжку: з 21 листопада — День Гідності та Свободи України до 9 грудня — Міжнародний день боротьби з корупцією.

У Міністерстві також пропонують взяти участь у вебінарі, за результатами якого учасникам нададуть усю докладну інформацію про проведення уроку, а також безкоштовні методичні рекомендації.

Читайте також: Вчителі початкової школи зможуть підвищувати кваліфікацію онлайн

Ініціативу підтримують фундація Тоні Блера Generation Global, Перший міжнародний портал вебінарів, спільнота Усесвітнього економічного форуму Global Shapers community.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-