Напад на Гандзюк: Геращенко пропонує долучити журналістів до роботи ТСК

Напад на Гандзюк: Геращенко пропонує долучити журналістів до роботи ТСК

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко готова долучитися до роботи Тимчасової слідчої комісії з розслідування нападу на громадську активістку Катерину Гандзюк та ініціює запрошення мера Херсона як експерта.

На цьому вона наголосила на засіданні Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я готова долучитися до роботи цієї слідчої комісії і пропоную, щоб ми туди запросили як експерта мера (Херсона - ред.), радником якого працювала Катерина, і експертів від журналістів, а також активістів, які розповідають у своїх згадках, що вона (Гандзюк - ред.) мала конфлікти певні, у тому числі з високопосадовцями місцевими з певних політичних сил, які, до речі, працюють в опозиції», - підкреслила віце-спікер.

Водночас вона закликала депутатів «не підміняти поняття» і зазначила, що розслідування має проводитися саме представниками силових органів.

Читайте також: Поліція передала справу Гандзюк до СБУ

«Дуже важливо, щоб не відбувалася підміна понять, тому що розслідування цієї справи в першу чергу мають вести силові структури, а не забалакувати їх (питання щодо нападу та вбивства активістки - ред.) у парламенті», - сказала вона.

За її словами, правоохоронні органи мають докласти всіх зусиль для встановлення замовників убивства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-