Торбіну “світить” довічне, якщо не здасть замовника Гандзюк - Антон Геращенко

Торбіну “світить” довічне, якщо не здасть замовника Гандзюк - Антон Геращенко

Укрінформ
Антон Геращенко не виключив організатору вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк Сергію Торбіну пом'якшення вироку замість довічного ув'язнення, якщо він назве замовника.

Про цей Геращенко написав у Facebook.

"Сьогодні, після трагічної загибелі Каті Гандзюк, я звертаюся до підозрюваного у вбивстві Каті Сергія Торбіна: іншого вироку, окрім як довічного ув'язнення тобі ... не світить! Окрім одного варіанта, коли ти здаси замовника цього страшного злочину. Тоді суд врахує це і при винесенні вироку ти отримаєш не довічне ув'язнення, а років 15", - написав він.

Геращенко уточнив, що поліція затримала 5 виконавців і організаторів вбивства Гандзюк. Четверо виконавців і співучасників злочину надали вичерпні свідчення на організатора - Сергія Торбіна.

"Він сам, до сьогодні, не розповів правди про те, хто його напоумив організувати напад на Катю. Судячи з усього, йому через адвокатів обіцяли, що оскільки Катя жива і він мовчатиме, то йому дадуть років 5-6 і він вийде років через три", - додав Геращенко.

Читайте також: Князєв сподівається, що затримані дадуть додаткові свідчення про замовника Гандзюк

Як повідомлялося, 4 листопада в лікарні померла активістка, співробітниця Херсонської міськради Катерина Гандзюк, яку влітку облили сірчаною кислотою.

За попередньою інформацією, у неї відірвався тромб. Гандзюк було 33 роки.

Президент Петро Порошенко закликав правоохоронні органи зробити все необхідне для того, щоб притягнути до відповідальності вбивць активістки.

Напад на Гандзюк стався 31 липня. Невідомі облили жінку сірчаною кислотою, через що вона отримала хімічні опіки, зокрема частково втратила зір. Гандзюк перенесла більш як 10 операцій в опіковому центрі в Києві.

В організації замаху на Гандзюк підозрюють п'ятеро осіб, всіх їх затримано. Це Віктор Горбунов, Сергій Торбін, Володимир Васянович, В'ячеслав Вишневський і Микита Грабчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-