Поліція розслідує смерть Гандзюк

Поліція розслідує смерть Гандзюк

Укрінформ
Поліція проводить необхідні слідчі дії у зв'язку зі смертю громадської активістки, співробітниці Херсонської міськради Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє у Facebook поліція Києва з посиланням на начальника столичного управління поліції Андрія Крищенка.

“Поліцейські проводять необхідні слідчі дії», - сказав Крищенко.

При цьому він зазначив, що від лікарів повідомлення про смерть Гандзюк до чергової частини не надходило. Однак для перевірки інформації, що поширювалася в соцмережах, в лікарню виїхала слідчо-оперативна група. “Факт смерті підтвердився”, - підкреслив Крищенко.

У поліції висловили співчуття рідним Гандзюк.

Як повідомлялося, 4 листопада у лікарні померла активістка, співробітниця Херсонської міськради Катерина Гандзюк, яку влітку облили сірчаною кислотою.

За попередньою інформацією, у неї відірвався тромб. Гандзюк було 33 роки.

Президент Петро Порошенко висловив співчуття у зв’язку зі смертю Гандзюк і закликав правоохоронні органи зробити усе необхідне для того, щоб притягнути до відповідальності вбивць активістки.

Читайте також: Геращенко - про смерть Гандзюк: Сумно і соромно

Напад на Гандзюк стався 31 липня. Невідомі облили жінку сірчаною кислотою, в результаті чого вона зазнала хімічних опіків, зокрема частково втратила зір. Гандзюк перенесла кілька операцій в опіковому центрі в Києві.

В організації замаху на Гандзюк підозрюють п'ятьох осіб, усіх затримано. Це Віктор Горбунов, Сергій Торбін, Володимир Васянович, В'ячеслав Вишневський і Микита Грабчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-