Гройсман привітав працівників соціальної сфери з професійним святом

Гройсман привітав працівників соціальної сфери з професійним святом

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман привітав працівників соціальної сфери з професійним святом.

Про це повідомляється на Урядовому порталі

"Сьогодні, коли держава проходить важливий етап економічного та соціального становлення, робота соціальних служб набуває особливої ваги. Виклики, які стоять перед нашим суспільством, на жаль, лягають тягарем на побут значної частини наших громадян, і саме працівники соціальної сфери стають їх опорою та надають підтримку", - зазначив Гройсман.

За його словами, працівники соціальної сфери щодня демонструють високий професіоналізм, відповідальність, а головне – небайдужість. "Втрата здоров’я, проблеми з працевлаштуванням, складні життєві ситуації, соціальна та психологічна адаптація наших захисників після повернення із зони бойових дій, допомога в усиновленні, надання адресної допомоги та субсидій, забезпечення людей з інвалідністю засобами та послугами реабілітації – це далеко не повний перелік завдань, що їх вирішують соціальні служби", - наголосив Прем'єр-міністр.

Він висловив подяку всім працівникам соціальної сфери за відданість обраній справі та вірність своєму покликанню.

Як повідомлялося, День працівника соціальної сфери відзначається в Україні щороку в першу неділю листопада. Свято встановлено згідно з указом Президента від 13 квітня 1999 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-