Парад зомбі, рекорд

Парад зомбі, рекорд "Тягнизуба" й конопляний марш

Фото тижня
Укрінформ
Події семи днів, що минули, – в об'єктивах камер фотокореспондентів Укрінформу.
Фото: Павло Багмут
Фото: Павло Багмут

На початку тижня до України з міжнародних змагань в Австралії повернулася національна збірна Invictus Games. Із собою 15 українських військовослужбовців, які отримали поранення під час бойових дій на сході України і стали учасниками "Ігор нескорених", привезли 20 медалей. Єдиною жінкою у збірній стала Майя Москвич із Луцька. Урочисто зустріли воїнів-спортсменів у київському аеропорту "Бориспіль".

Фото: Юлія Овсяннікова
Фото: Юлія Овсяннікова

У Києві під будівлею Кабінету Міністрів відбулася чергова мирна акція під назвою "Конопляний марш свободи" з вимогою вільного доступу до лікування канабісом.

Фото: Данііл Шамкін
Фото: Данііл Шамкін

У ніч з 31 жовтня на 1 листопада у багатьох країнах світу святкували Гелловін, або Відьомську ніч – веселе свято нечистої сили. Києвом із цієї нагоди пройшов парад зомбі, до якого долучилися близько 100 осіб. Вони використали грим для обличчя і були вдягнені в костюми відьом, зомбі, чортів і різної іншої нечистої сили.

Фото: Олександр Лапін
Фото: Олександр Лапін

А у Вінниці охочі до перевтілень уже вчетверте зібралися на костюмований велопробіг "HelloVin бо ж Halloween".

Фото: Ніна Ляшонок
Фото: Ніна Ляшонок

Український силач Олег Скавиш на прізвисько "Тягнизуб" встановив 30 жовтня новий рекорд – зрушив з місця і протягнув 16 метрів біля причальної стінки Чорноморського судноремонтного заводу 614-тонне дослідницьке судно "Верещагіно", затиснувши зубами канат теплохода.

Фото: Андрій Скакодуб
Фото: Андрій Скакодуб

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель відвідала 1 листопада Київ з одноденним візитом. Політик провела насичений день в українській столиці: зустрілася з керівництвом держави, поспілкувалася зі студентами, відвідала Дім децентралізації. 

Фото: Маркіян Лисейко
Фото: Маркіян Лисейко

У Львові відзначають сторіччя створення Західноукраїнської Народної Республіки. Так, у четвер, 1 листопада, до каплиці, де похований президент Національної Ради ЗУНР Євген Петрушевич, поклали квіти. Крім того, запалення лампадок та покладання квітів відбулося на могилах Держсекретаря військових справ ЗУНР Дмитра Вітовського, коменданта Січових стрільців Михайла Галущинського, керівника і засновника "Пласту" Олександра Тисовського. На фото: воїни почесної варти на території Меморіального комплексу воїнам Української галицької армії під час церемонії покладання квітів.

Також пропонуємо переглянути ще кілька яскравих кадрів тижня, що минає.

Фото: Сергій Гудак
Фото: Сергій Гудак

Чоловік продає взуття на міському ринку на коліях Боржавської вузькоколійної залізниці у Виноградові  на Закарпатті.

Фото: Павло Багмут
Фото: Павло Багмут

Дівчата голосують за нових членів Комісії атлетів НОК у рамках ІV Звітно-виборчої Асамблеї атлетів у Києві.

Фото: Маркіян Лисейко
Фото: Маркіян Лисейко

Запалені лампадки на полі поховань військовослужбовців, загиблих під час бойових дій на сході України, на території Державного історико-культурного музею-заповідника "Личаківський цвинтар".

Фото: Юлія Овсяннікова
Фото: Юлія Овсяннікова

Протигази під час вечірки з нагоди святкування Гелловіну в Києві.

Фото: Володимир Тарасов
Фото: Володимир Тарасов

Ігровий момент товариського матчу збірних команд з футболу WU-15 між Україною та Білоруссю, що закінчився з рахунком 1:1, у Вишневому на Київщині. 

Фото: Микола М'якшиков
Фото: Микола М'якшиков

Захисник БК "Черкаські Мавпи" Клим Артамонов і захисник БК "Дніпро" (синя форма) Андрій Кожемякін під час матчу 4-го туру Суперліги з баскетболу, що завершився з рахунком 97:82 на користь дніпровської команди.

Фото: В'ячеслав Мадієвський
Фото: В'ячеслав Мадієвський

Воротар донецького ФК "Олімпік" Володимир Кринський під час матчу 1/8 фіналу Кубка України проти ФК "Шахтар" (Донецьк), що завершився перемогою "гірників" з рахунком 3:2, на ОСК "Металіст", у Харкові. 

Фото: Сергій Гудак
Фото: Сергій Гудак

Уболівальники київського ФК "Динамо" під час матчу 1/8 фіналу Кубка України проти ФК "Минай", що завершився поразкою господарів поля з рахунком 1:3 у селі Минай на Закарпатті. 

Фото: Олег Снітовський
Фото: Олег Снітовський

Туристи на замковій горі у Кременці на Тернопільщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-