В Україні вперше проведуть масштабне опитування держслужбовців

В Україні вперше проведуть масштабне опитування держслужбовців

Укрінформ
Вперше в Україні буде проведене масштабне опитування про організаційну культуру на державній службі.

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів України Олександр Саєнко.

«Нам важливо отримати зворотний зв'язок від держслужбовців. Це опитування буде повністю анонімним, і чи не вперше державні службовці матимуть змогу вільно висловити свої пропозиції, окреслити проблеми та запропонувати шляхи їх вирішення. У підсумку завдяки аналізу опитування ми отримаємо корисні рекомендації для підвищення привабливості державних органів як роботодавців та посилення ефективності держслужби в цілому», - сказав Саєнко.

Він нагадав, що відповідний Меморандум, який, зокрема, передбачає реалізацію проекту "Цикл зворотного зв'язку державної служби" для проведення базового дослідження державної служби в Україні з метою її постійного вдосконалення, був підписаний у квітні 2018 року на зустрічі під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з відомим американським філософом, політологом, професором Центру демократії, розвитку та правовладдя Стенфордського університету Френсісом Фукуямою.

Всього в опитуванні братиме участь 4,2 тис. держслужбовців з 13 міністерств України.

«Нова державна служба має стати дійсно новою в якісному плані та відповідати кращим світовим зразкам. Дякую за співпрацю нашим партнерам та запрошую до подальшої роботи», - резюмував міністр Кабінету міністрів України.

Читайте також: Кабмін погодив проекти указів про звільнення голів чотирьох ОДА

«Цикл зворотного зв’язку державної служби» є спільним проектом Асоціації «Професійний уряд» (PGA), Секретаріату Кабінету міністрів України (СКМУ), Центру з питань демократії, розвитку та верховенства права Стенфордського університету (СDDRL) та Київської школи економіки (КSE).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-