Автомобілетрощі, дерева у

Автомобілетрощі, дерева у "панчохах" і таємниці метро

Фото тижня
Укрінформ
Події семи днів, що минули, – в об'єктивах камер фотокореспондентів Укрінформу.

Фото: Михайло Палінчак
Фото: Михайло Палінчак

На ІІІ юнацьких Олімпійських іграх в Буенос-Айресі українські спортсмени здобули 23 медалі: 7 золотих, 8 срібних та 8 бронзових у 13 видах спорту. В неофіційному заліку наша команда увійшла до десятки найуспішніших збірних ЮОІ-2018 серед 206 країн-учасниць. На зустрічі з переможцями та призерами Ігор, а також їхніми тренерами Президент Петро Порошенко зазначив, що держава теж має зробити свій внесок і покращити умови для підготовки українських олімпійців. “Ми зробимо зараз певні зміни у проекті бюджету, який готується до другого читання у Верховній Раді, для того, щоб наші олімпійці їздили не тільки за кордон, а мали можливість вдома робити якісну, світового класу підготовку”, - сказав глава держави. 

Фото: Дмитро Смольєнко
Фото: Дмитро Смольєнко

Були спортивними й у Запоріжжі. Тут відбулася "Яскрава гонка" з нагоди закриття велосезону, де кожен міг позмагатися в велозаїздах різними локаціями. До спортивного свята приєдналося близько 1500 учасників. Переможців чекали різноманітні подарунки й заохочення. Це перша в Запоріжжі масштабна велоподія в такому форматі.

Фото: ДСНС України
Фото: ДСНС України

Цього тижня інформаційний простір був сповнений повідомлень про автомобілетрощі, частина яких була з летальними випадками. Так, під Києвом унаслідок зіткнення автобусу та фури загинула актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська, а в Жашківському районі Черкащині на 155-му кілометрі траси Київ-Одеса сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter, в якому перебувала група школярів, та вантажного автомобіля (на фото). Унаслідок зіткнення загинула дівчинка з селища Рокитне, що на Київщині.

Фото: Володимир Тарасов
Фото: Володимир Тарасов

У вівторок, 23 жовтня, резонансна за масштабністю ДТП сталася на бульварі Лесі Українки в Києві. Тут автокран, в якого відмовили гальма, спричинив аварію, під час якої було пошкоджено 21 автомобіль. Постраждали три особи, двом із них надали медичну допомогу без госпіталізації. Рух у центрі столиці паралізувало.

Фото: Олександр Лапін
Фото: Олександр Лапін

А у Вінниці легковик Volkswagen зніс дві електроопори. Авто, що рухалося в попутному напрямку, потрапило під стовп, який падав. Водій Volkswagen перебував у стані алкогольного сп'яніння. Йому виписали два протоколи. ДТП, як і столичне, викликало затори в центі міста.

Також пропонуємо переглянути ще кілька яскравих кадрів тижня, що минає.

Фото: Дмитро Смольєнко
Фото: Дмитро Смольєнко

Водолаз демонструє бокал, в якому сидить рак, під час традиційного суботника з розчищення акваторії Дніпра в районі центрального міського пляжу Запоріжжя.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Співробітники ДСНС України з вихованцями ДНЗ "Веселка", одягненими у форми рятувальників, під час екскурсії Державною пожежно-рятувальною частиною N9 у межах Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності у Кіцмані, Чернівецька область.

Фото: В'ячеслав Мадієвський
Фото: В'ячеслав Мадієвський

Рятувальник з ліхтарем під час навчань з відпрацювання дій персоналу у випадку пожежі на території БТІ в Харкові.

Фото: Олег Снітовський
Фото: Олег Снітовський

Заєць на кукурудзяному полі під час IV Західноукраїнського чемпіонату на визначення найкращих гібридів кукурудзи та цукрових буряків у селі Настасів на Тернопільщині.

Фото: Маркіян Лисейко
Фото: Маркіян Лисейко

Гірський краєвид на Івано-Франківщині.

Фото: Маркіян Лисейко
Фото: Маркіян Лисейко

Грибовицьке сміттєзвалище у Жовківському районі на Львівщині.

Фото: Олег Снітовський
Фото: Олег Снітовський

Збаразький замок на Тернопільщині.

Фото: Павло Багмут
Фото: Павло Багмут

Учасники заходу "Таємниці нічного метро!" фотографують в тунелі Київського метрополітену.

Фото: Микола М'якшиков
Фото: Микола М'якшиков

Центральна алея відреставрованого парку Зелений Гай у Дніпрі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-