Австралія допоможе українській поліції в підготовці кадрів - Аваков

Австралія допоможе українській поліції в підготовці кадрів - Аваков

Фото
Укрінформ
Українські поліцейські проходитимуть підготовку за програмою Федеральної поліції Австралії, яка включає в себе управління розслідуваннями тяжких злочинів.

Про це 24 жовтня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков домовився під час візиту до коледжу Федеральної поліції Австралії, повідомили у прес-службі МВС.

«В українській поліції 140 тисяч працівників. Наші ключові партнери у напрямку їх професійної підготовки – США, Канада та ЄС. Досвід Австралії у підготовці поліцейських кадрів, особливо у напрямку розслідування тяжких злочинів, буде цінним для українських правоохоронців», - підкреслив Аваков.

Читайте також: СБУ проводить навчання з протидії диверсантам

Міністр внутрішніх справ також запросив представників поліцейського коледжу Австралії відвідати Академію патрульної поліції в Україні та посприяти у підготовці спеціалізованих навчальних програм.

Коледж австралійської федеральної поліції знаходиться у місті Канберра. В ньому проводять повну підготовку поліцейських кадрів – від рекрутів до старших офіцерів. Базовий рівень підготовки триває шість місяців. Подальша тривалість навчання варіюється в залежності від обраної кваліфікації.

Фото: Юлія Бабич

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-