Справа Охендовського: адвокат попросила перенести засідання

Справа Охендовського: адвокат попросила перенести засідання

Укрінформ
Київський апеляційний суд переніс розгляд скарги САП на ухвалу Печерського райсуду Києва, якою прокурорів зобов'язали або закрити справу щодо екс-голови ЦВК Михайла Охендовського, або передати обвинувальний акт до суду, на 20 листопада.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив прокурор САП Віталій Кравець.

“Засідання не відбулося, його знову перенесли, тому що захворіла адвокат Охендовського і просила перенести. Перенесли на 20 листопада на 12:30”, - сказав Кравець.

Минуле засідання у цій справі, яке було призначено на 9 жовтня, було перенесено через відпустку однієї із суддів колегії.

Як повідомлялося, у квітні 2017 року НАБУ направило до САП оновлену підозру Охендовському, якому інкримінують отримання грошей із "чорної каси" Партії регіонів.

Читайте також: Суд переніс розгляд скарги Охендовського на призупинення слідства

9 червня 2017 року САП повідомила про тимчасове призупинення розслідування у справі Охендовського. У САП обіцяли поновити розслідування після виконання запитів відомства про міжнародно-правову допомогу.

3 квітня 2018 року Солом'янський райсуд Києва скасував постанову керівника САП Назара Холодницького про призупинення розслідування у справі щодо голови ЦВК Михайла Охендовського.

24 квітня за рішенням Солом’янського райсуду САП відновила слідство у справі Охендовського.

25 квітня САП знову зупинила слідство у справі Охендовського.

28 травня Холодницький наголосив, що перспективи судового розгляду справи щодо голови ЦВК Охендовського будуть відомі після отримання відповіді на всі міжнародно-правові доручення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-