Академія патрульної поліції цьогоріч випустила 500 офіцерів — Князєв

Академія патрульної поліції цьогоріч випустила 500 офіцерів — Князєв

Фото
Укрінформ
З початку року Академія патрульної поліції підготувала 500 офіцерів, серед них і 71 курсант сьогоднішнього п'ятого випуску.

Про це, на заході, присвяченому випуску правоохоронців, сказав голова Національної поліції Сергій Князєв, повідомляє кореспондент Укрінформу

"Сьогодні випускається 71 поліцейський. З початку року було випущено приблизно 500 офіцерів. Більшість з них показують найпозитивніший результат роботи", - зазначив Князєв.

Випуск курсантів Академії патрульної поліції у Києві/ Фото Аніщенко Сергій

Водночас він зауважив, що чверть особого складу, які прибули на навчання, не пройшли підготовку. "Кількість відсіву прикра, але це говорить про якість підготовки", - наголосив Князєв.

Читайте також: У поліції достатньо засобів, аби забезпечити порядок у Києві – Крищенко

У свою чергу присутня на заході заступниця Державного cекретаря США - керівник Бюро держдепартаменту з питань протидії міжнародному наркотрафіку та розвитку правоохоронної системи Кірстен Медісон, побажала успіху випускникам. І запевнила, що США поглиблюваме партнерство, зокрема, щодо втілення різних проектів, які стосуються реформи ураїнської поліції.

Випускники Академії патрульної поліції склали присягу на вірність українському народові. Завтра вони заступлять на своє перше чергування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-