Опера ДФС піймали на провокації хабара

Опера ДФС піймали на провокації хабара

Укрінформ
Генпрокуратурою спільно з СБУ та Нацполіцією викрито оперуповноваженого ДФС, який підбурював особу до провокації підкупу посадових осіб Львівської митниці. 

Про це йдеться у повідомленні ГПУ.

"Прокурорами Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях, підслідних Державному бюро розслідувань, Генеральної прокуратури України спільно зі слідчими Головного слідчого управління Національної поліції України та співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України під час здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні викрито старшого оперуповноваженого в особливо важливих справах Державної фіскальної служби, який, використовуючи своє службове становище, підбурював особу до пропонування надання неправомірної вигоди посадовим особам Львівської митниці Державної Фіскальної служби з метою незаконного притягнення останніх до кримінальної відповідальності за одержання такої вигоди", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: СБУ хоче допомоги Дениса Бігуса у розслідуванні щодо статків Семочка

18 жовтня оперуповноваженого, який намагався вказані фіктивні матеріали, що містять провокативну заяву про вчинення злочину, передбаченого ст. 368 КК України, передати до Генеральної прокуратури України, затримано.

Проводяться першочергові слідчі дії, за результатами яких посадовцю буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 370 КК України, та внесене до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-