Адвокат заявляє, що родині Ноздровських не повідомили час засідання суду

Адвокат заявляє, що родині Ноздровських не повідомили час засідання суду

Укрінформ
Шевченківський суд міста Києва розглядатиме справу про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської 18 жовтня о 15:10.

Відповідне оголошення розмістила прес-служба суду у Facebook.

"На розгляді Шевченківського районного суду м. Києва перебуває кримінальне провадження за обвинуваченням Россошанського Ю.В. у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого п.6 ч.2 ст.115 КК України. Підготовче судове засідання у кримінальному провадженні призначено на 18.10.2018 о 15 год. 10 хв. у приміщенні Шевченківського районного суду міста Києва", - йдеться у повідомленні.

Водночас адвокат родини Ноздровської Олександр Панченко повідомив кореспонденту Укрінформу, що працівники суду не повідомили належним чином щодо проведення засідання.

"Нас ніхто не попереджав про це. Хоча всі телефони вказані і я там з самого початку цієї справи. Без потерпілих не може відбутись засідання", - зазначив він.

Читайте також: Вбивство Ноздровської: стало відомо, який суд розглядатиме справу

Раніше справу про вбивство юриста Ірини Ноздровської передали на розгляд Шевченківського районного суду міста Києва з Ірпінського міського суду Київської області.

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло юриста Ірини Ноздровської. 8 січня правоохоронці затримали Юрія Россошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Він є батьком Дмитра Россошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ноздровської Світлану Сапатинську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-