Комісія визначила план просування Ukraine NOW наступного року

Комісія визначила план просування Ukraine NOW наступного року

Укрінформ
Міжвідомча комісія з питань популяризації України у світі при Міністерстві інформаційної політики на 8-му засіданні схвалила рішення щодо просування бренду Ukraine NOW.

Про це повідомляє прес-служба МІП.

“Під час заходу державний секретар МІП Артем Біденко доповів про розроблений та ухвалений на засіданні уряду 26 вересня 2018 року брендбук Ukraine NOW, а також про виконані міністерством заходи щодо його поширення. За підсумками засідання було вирішено усім членам комісії надати пропозиції щодо запланованих заходів на наступний 2019 рік в рамках просування єдиного бренду та його використання на міжнародній арені”, - йдеться у повідомленні.

Окрім того, було прийнято рішення заохочувати та сприяти надалі використанню бренду Ukraine NOW органами державної влади України, підприємствами, установами організаціями незалежно від форми власності на кожному із закордонних заходів, а також надавати рекомендації щодо такого використання.

Як повідомлялося, на 7-му засіданні, яке відбулося 20 квітня 2018 року, комісія ухвалила рішення щодо процедури затвердження єдиного бренду України.

Міжвідомча комісія з питань популяризації України у світі була створена постановою КМУ від 7 червня 2017 року за № 467 в рамках реалізації Концепції популяризації України у світі та просування інтересів України у світовому інформаційному просторі, схваленої урядом 11 жовтня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-