У МІП розраховують, що UA/TV наростить на 30% закордону аудиторію за рік

У МІП розраховують, що UA/TV наростить на 30% закордону аудиторію за рік

Укрінформ
Мінінформ розраховує, що за підсумками 2018 року закордонна аудиторія телеканалу мультимедійної платформи іномовлення UA/TV збільшиться на 30 %.

Про це поінформував державний секретар Мінінформполітики Артем Біденко на засіданні комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформполітики, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Якщо говорити про мультимедійну платформу іномовлення, то на початку року було введено додатковий супутник, який розширив мовлення на схід, проводиться постійна робота з кабельними операторами - тільки за цей рік понад 40 договорів із кабельними операторами в різних країнах (укладено - ред.). Тож ми очікуємо по року звітувати про збільшення аудиторії телеканалу UA/TV за кордоном на 30 %”, - сказав Біденко.

За його словами, UA/TV мовить на весь світ, за винятком Латинської Америки й “далекого-далекого Сходу”.

Крім того, держсекретар МІП зауважив, що UA/TV розширило мовлення на тимчасово окуповану територію коштом розміщення передавачів на вежах й наразі українське телебачення мають змогу дивитися в Донецьку і Луганську.

Біденко підкреслив, що цього року фактично завершується реформа іномовлення і за цей час поліпшився контент як “Укрінформу”, так і телеканалу UA/TV, які входять до складу цієї платформи.

Читайте також: Ukraine Now: Американський бізнес побачив в Україні більші перспективи

“Якісно поліпшився контент в агентства “Укрінформ” і в телеканалу UA/TV, розширилася база читачів. Якщо ми говоримо про Укрінформ, то це плюс чотири кореспондентські пункти цього року, плюс дві мовні версії, розширення рубрик, розширення можливостей для перекладу на іноземні мови”, - додав держсекретар МІП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-