МІП з'ясовує, як у брошурі

МІП з'ясовує, як у брошурі "Гібридна агресія РФ у світі" з’явилася помилка

Укрінформ
 Мінінформ проводить внутрішню перевірку для того, щоб з'ясувати, як і коли в англійській версії брошури "Гібридна агресія Росії у світі" було викривлено зміст.

Про це державний секретар Мінінформполітики Артем Біденко написав у Facebook.

"МІП України додатково проводить внутрішню перевірку для того, щоб з'ясувати, чи не було в цій помилці провини співробітника відомства - з метою вжиття відповідних заходів і недопущення подібних помилок в майбутньому", - зазначив Біденко.

За його словами, на 139-ту Асамблею Міжпарламентського союзу в Женеві, яка проходить 14-18 жовтня, для української делегації Міністерство інформаційної політики України замовило розробку та друк брошур "Бранці Кремля" та "Гібридна агресія Росії у світі".

Брошура "Гібридна агресія Росії" українською мовою відповідала технічному завданню, в той час як в англійській версії було допущено неприпустиму помилку, яка сильно впливала на сприйняття тексту.

Читайте також: Держава реалізовує бренд Ukraine NOW через світові медіа — Біденко

"Завдяки швидкій реакції голови української делегації Бориса Тарасюка та народного депутата України Альони Шкрум весь тираж цієї брошури було вилучено, і після повернення делегації в Київ - буде повернуто підприємству, яке готувало верстку до друку", - зазначив держсекретар відомства.

На вимогу Міністерства виконавець робіт за власні кошти надрукує весь тираж відповідно до технічного завдання і передасть його для використання в роботі під час міжнародних зустрічей українськими урядовцями і парламентаріями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-