Президент привітав Героя України Володимира Гринюка з днем народження

Президент привітав Героя України Володимира Гринюка з днем народження

Укрінформ
Президент Петро Порошенко привітав із 32-м днем народження Героя України майора Володимира Гринюка, під керівництвом якого у 2015 році на Донбасі було знищено велику кількість ворожої бронетехніки.

Вітання Глава держава опублікував на своїй сторінці у Facebook.

“Історія Героя України майора Володимира Гринюка та його відчайдушної роти – це історія мужності, незламності та боротьби”, - підкреслив Порошенко.

Він нагадав, що 10-11 лютого 2015 року батальйон 30-ї окремої механізованої бригади, яким керував Гринюк, увійшов у населений пункт Логвинове, знищивши велику кількість бронетехніки, частину якої майор знищив особисто.

Водночас Президент зазначив, що під час виконання надзвичайно важкої операції офіцер отримав поранення, але все одно продовжив керувати своїм підрозділом. 

Читайте також: Україна готується до відсічі агресії РФ на Азовському морі - Порошенко

“Сьогодні, у свято всіх захисників, наш мужній Герой святкує 32-річчя. Бажаємо здоров'я, майоре! З днем народження!” - привітав Глава держави.

Володимир Гринюк народився 14 жовтня 1986 року в місті Ківерці на Волині. Герой України, майор Збройних Сил України, заступник механізованого батальйону 30-ї окремої механізованої бригади. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-