ДМС співпрацюватиме з Нідерландами у питаннях реадмісії та нелегальної міграції - МВС

ДМС співпрацюватиме з Нідерландами у питаннях реадмісії та нелегальної міграції - МВС

Укрінформ
Державна міграційна служба України співпрацюватиме з Нідерландами у питаннях реадмісії та нелегальної міграції.

Про це йшлося на зустрічі голови ДМСУ Максима Соколюка із директором імміграційного бюро зв'язку та бюро прикордонних питань Служби натуралізації та імміграції Королівства Нідерланди Марком ван Ельзаккером та другим секретарем з питань імміграції Посольства Королівства Нідерландів в Україні Ізабель Сюплі, інформує прес-служба МВС.

“Державна міграційна служба співпрацюватиме з Нідерландами у питаннях реадмісії та нелегальної міграції”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час зустрічі було обговорено досвід, отриманий представниками ДМСУ під час оглядового візиту до Нідерландів влітку 2018 року.

Учасники зустрічі також детально обговорили досвід Нідерландів у питаннях, що стосуються реадмісії осіб, нелегальної міграції, особливостей процедур отримання українцями дозволів на тимчасове та постійне проживання у Нідерландах тощо.

Читайте також: Молдова затвердила реадмісію з Україною

У подальшому сторони зустрічі домовилися продовжити співпрацю у вирішенні проблемних питань міграційної сфери. Також передбачається, що ДМСУ ознайомить представників Посольства Королівства Нідерландів в Україні з процедурою оформлення та видачі біометричних документів в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-