Перемога приходить до тих, на чиєму боці правда - Климпуш-Цинцадзе

Перемога приходить до тих, на чиєму боці правда - Климпуш-Цинцадзе

Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе переконана в тому, що Україна переможе, і на нашій землі буде мир, адже правда на нашому боці.

Про це вона сказала під час відкриття в Колонній залі КМДА урочистого заходу до Дня захисника України "Запроси мене з війни" за участю українських військових та учасниць проекту "Українські амаzонки", організованого Міністерством інформаційної політики, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Допомога, захист, Боже благословення приходять до тих, на чиєму боці правда, до тих, хто вірить, до тих, хто стоїть у єдності та бажає щиро цієї перемоги і над нею працює", - сказала Климпуш-Цинцадзе.

На її думку, яскравим доказом цього є вчорашня подія, пов'язана зі шляхом України до своєї незалежної церкви. "Завдяки лідерству Президента, мудрості та цілісності наших святих отців ми отримали можливість відновити свою автокефальну церкву і це є перемога, яка точно нам провіщає наступну, іншу перемогу, яка нашими спільними зусиллями приведе до справжнього миру", - сказала урядовець.

Читайте також: Українські амазонки боронять Батьківщину на рівні з чоловіками - Марина Порошенко

Вона також наголосила на надзвичайній важливості свята - Дня захисника України.

"Воно, безумовно, базується на великій тисячолітній традиції. Воно поєднує, воно допомагає цю традицію нести у сьогодення. І саме тому Президент запропонував День захисника України святкувати саме в день українського козацтва і його захисниці Божої матері. Тому для нас це має особливий символізм", - зазначила віце-прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-