Керівники ГПУ та МВС проведуть координаційну нараду з питань протидії злочинності

Керівники ГПУ та МВС проведуть координаційну нараду з питань протидії злочинності

Укрінформ
Генеральний прокурор України Юрій Луценко та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков проведуть 11 жовтня в Одесі координаційну нараду з питань протидії злочинності, в тому числі активізації розслідувань фактів нападів на громадських активістів.

Про це повідомили в прес-службі Одеської облпрокуратури.

"У прокуратурі Одеської області відбудеться координаційна нарада під головуванням Генерального прокурора України Луценка за участі міністра внутрішніх справ Авакова та інших керівників правоохоронних органів України, на якій буде обговорено стан протидії злочинності, злочинам проти громадської безпеки, а також розслідування кримінальних правопорушень, вчинених стосовно громадських активістів", - зазначили в прокуратурі.

У заході, присвяченому обговоренню стану справ в Одесі та зміцненню взаємодії правоохоронних органів заради приборкання злочинності візьмуть участь також керівники органів місцевого самоврядування і фіскальних органів.

Читайте також: Луценко анонсував підозру Фірташу

Як повідомлялося, останнім часом в Одесі вчинено півтора десятка злочинних нападів на представників громадського сектору суспільства, в тому числі замахи на вбивства, однак протягом двох років нікого з нападників, організаторів злочинів, посередників чи замовників не встановлено і не покарано. Відкриті поліцією за цими фактами кримінальні провадження розслідуються надто повільно, немає судових вироків. Одесити провели низку акцій протесту біля будівель ГУ НП та облпрокуратури, вимагаючи відставки їх очільників та активізації зусиль правоохоронців при розслідуванні резонасних злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-